BREAKFAST Smoothie Bowls

SMOOTHIE BOWL TILL FRUKOST <3

Glad Fredag på er!

Hoppas ni mår bra? Jag mår bara bra, sjukt trött bara och irriterad på mig själv att jag aldrig lär mig att inte ge folk 511 chanser som dem inte förtjänar och att vissa kan aldrig ändras hur mycket man än vill och försöker. Gör lika ont varje gång, men nu är det finito. Done and done!! Hur som helst så har min fredag bestått utav att jag har jobbat hela dagen med ett litet projekt som jag håller på med just nu som kommer bli riktigt grymt tillslut tror jag! 🙂

Sedan har jag även sprungit 5 km som förövrigt var så sjukt jobbigt att det brann i lungorna haha, har inte sprungit sedan i höstas typ så inte så konstigt. MEN det var så J*VLA skönt för man kände att man levde och det var gött att avreagera sig. Efter löpturen så körde jag 45 min yoga flow till högsta musik på högtalarna med dem bästa Christina Aguilera pepplåtarna. ÄLSKAR verkligen hennes musik och hon som människa framför allt, hon är bara bäst bäst bäst. Så inspirerade människa och om hon har klarat sig igenom det hon gått igenom så känner jag att då klarar jag det också. Kanske låter töntigt men det är seriöst tack vare henne som jag är så stark som jag är idag och det är hennes musik och visdom som har hjälpt mig genom ALLT och hon har gett mig sådan styrka att tro på mig själv no matter what. Love her to death.

Men berätta, har ni haft en bra fredag?!!! 😀 Åt ni något smarrigt till frukost?

Jag gjorde den här MEGAGODA smoothie bowlen till frukost så jag tänkte dela med mig utav receptet till er om ni är sugna på att testa. Jag toppade med en hemmagjord raw bovete granola som verkligen var grym, har ett liknande här: Raw Nutty Buckini Granola!

Här kommer receptet på smoothie bowlen :

  • 1 frusen banan, delad i bitar
  • 1 mogen färsk banan
  • 1 dl frusna blåbär
  • 1 dl frysta jordgubbar
  • 2 nävar färsk spenat
  • 1 tsk spirulina pulver
  • 1 dl mandelmjölk, eller mer om det går trögt att mixa

-Mixa allt i en blender eller liknande tills du har en härlig tjock smoothie.

-Häll upp i en stor skål och toppa med vad du vill, jag valde Raw Buckini Granola och hallon. Men det går lika bra med någon annan hälsosam granola, banan, mango, kokos, andra bär och hampa frön tex. Bara fantasin som sätter stopp!

PUSS!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply