GREEN SMOOTHIE BOWL

Hej alla fina! Gjorde den här sjukt goda smoothie bowl skålen till frukost imorse efter 1.5h yoga/pilates klass som jag körde själv hemma i vardagsrummet. Sjukt skönt att starta dagen med! Den här smoothie bowlen var nog bland de godaste jag gjort så tänkte jag skulle dela med mig av receptet till er så ni också kan prova!

Vad ska ni hitta på idag? Själv sitter jag i soffan och håller på att redigera bilder samtidigt som jag tvättar kläder och skriver detta blogginlägget, tänkte dock dra in till stan snart för köpa ett datorfodral samt ett kamera fodral. Ska även kolla på lite nya fina skålar som jag kan ha till mina smoothie bowls, är på jakt efter ett par vita stilrena men ändå mysiga. Såg ett par på Åhlens i förra veckan som jag tror jag ska köpa. Kan visa er senare om jag köper dem eller inte 🙂 Sen tänkte jag även köra ett pass på friskis.  Ligger i hårdträning just nu och försöker träna två gånger om dagen då jag vill komma i ordentlig form! Vill verkligen bygga upp min annars platta rumpa och få synliga magrutor och det är inte det enklaste som ni kanske vet hehe. Så det gäller att ligga i annars får man ju inga resultat eller hur? 😉

Här kommer receptet på smoothie bowlen:

  • 3 frusna bananer
  • 1.5 dl frusen eller färsk mango
  • 2 grönkåls blad, ta bort stjälkarna
  • 1 selleri stjälk
  • 1 näve färsk spenat
  • 1 tsk Hawaii spirulina
  • 2 dl mandelmjölk eller vatten

Mixa allt förutom toppingen i en stark mixer tills du har en smoothie. Tillsätt mer eller mindre vätska beroende på hur krämig/rinnnade du vill ha den. Häll upp i en stor skål och toppa med vad du vill. jag tog detta idag: frusna mixade bär, torkade mullbär, riven kokos, frusen mango och en paranöt (för dagens selen intag)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply