IHERB

WHAT I GOT FROM IHERB

Thought I would share with you what I got from iherb.com today. For you who don’t know iherb.com is like the food mecka online for us people that don’t live in the US and have access to Whole Foods. I just LOVE it.

Fick precis hem två lådor från iherb.com, min ”to go online store” för ALLT i hälsoväg typ, dem har såååå mycket som inte finns i Sverige, tänk dig Whole Foods online – minus frukt och grönsaker då såklart 😉

Tänkte visa vad jag beställde i de olika paketen så att ni får lite idéer om vad man kan beställa helt fraktfritt och utan att åka på tull. 🙂

Okej here we go!

IMG_3240
IMG_3228
IMG_3239
IMG_3234

I den ena ordern så beställde jag detta för 330 kr:

Raw Hampa Frön– bra källa till Omega-3 och protein. Sjukt gott att pimpa din sallad med eller fruktsallad, strö över gröten eller dekorera din smoothie bowl med osv. Passar till allt!

Dulse Flakes– Grym källa till kalcium, magnesium och järn som alla hjälper till att ge dig ett starkt skelett. Bra källa till jod som är viktigt för en fungerande sköldkörtel. Innehåller rikligt med Vitamin A som boostar din syn. m.m.

Ansiktskräm från Alba Botanica – Från Hawaii och helt fri från parabener, phtalater och inte testad på djur).

Sedan så ville jag testa Ashwaghanda då jag hört mycket gott om den. Ashwaghanda är en ört och en adoptogen som använts i flera tusen år inom Ayurveda, som är väldigt bra för att balansera hormonerna i kroppen. Ashwganda specifikt boostar/stäker adrenalin funktionen i kroppen vilket i sin tur leder till att vi kan hantera stress/ångest bättre, sover bättre, förbättrar minnet, stabiliserar blodsockret, samt ökar energi nivån både mentalt och fysiskt naturligt utan koffein och andra stimulanser, etc. Kommer göra ett helt inlägg längre fram där jag berättar mer om adoptogener. Men om du vill läsa mer redan nu så kan du kolla in den här länken:klicka här.

I den andra ordern så beställde jag detta som kostade totalt 317 kr:

Två styckenansiktssvamparsom är gjorda av träkål från bambu och från konjak rot. Tråkål från bambu är känt för sin antibakteriella egenskap som har en renande, berikande att skonsamt och effektivt ta bort smuts, olja och smink från ansiktet.  Framställda helt naturligt och hjälper till att exfoliera ansiktet/ta bort döda hudceller så att huden blir helt silkeslen. Dessa svampar är helt naturligt framställda, parfymfria och 100% veganska. Har använt dessa i 6 månader och man märker verkligen skillnad. En svamp håller i ca 1-3 månader. Du märker när den blir för gammal då den inte exfolierar lika bra.

Krossat ekologiskt linfröför bra omega-3 fetter och protein. Perfekt att ha i smoothies eller gröt.

Nori wraps – Ett av få noriwraps märken som jag litar på när det kommer till att de inte innehåller några tungmetaller. Noriwraps använder jag till att göra raw food sushi, favoriten är med mosad avokado, groddad alfalfa, paprika, morot och gurka. SÅ GOTT! Visste du att Nori innehåller nästan 10 ggr så mycket kalium som banan och nästan 5 gånger så mer Vitamin C än apelsiner?! Det är även en bra källa till Vitamin A, magnesium och jod (viktigt för att sköldkörteln ska fungera som den ska).

IMG_3220
IMG_3224

Hoppas ni fick lite idéer och tips på vad man kan beställa från iherb utan att åka på tull dessutom!

Glöm inte att ni får 5% på första köpet ni gör om ni beställer från de vanliga märkena som finns och 10% om ni beställer produkter från iherb’s egna märken om ni anger min rabatt kod: TAW694 i utcheckningen. När ni nu har skapat erat egna konto på iherb.com så kan ni själva dela med er av er egna rabattkod som ni kommer få när ni gör eran första order. Denna kod kan ni dela med er av på eran blogg, till vänner, bekanta, familj osv och då kan ni också börja tjäna egna pengar att handla för på iherb. SÅ BRA! Verkligen en win win situation 😀

Något som ALLA frågar när jag nämner iherb ärHUR undviker jag tull??” Svaret är enkelt: Jag brukar beställa för max 320-330 kr per order och max 1.8 kg för då kan man välja det billigaste frakt alternativet (gratis om man beställer för en viss summa, brukar vara runt 317-329 kr typ, det står vid fraktalternativen).

För mer iherb inspiration kolla mina andra inlägg om iherb:

IHERB GUIDE

IHERB FAVORITER

(Detta inlägg är ett sammarbete och innehåller adlinks!)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply