IHERB FAVORITER

Idag tänkte jag dela med mig av några av mina favorit tillskott från iherb.com som jag använder dagligen och jag tänkte även dela med mig av min rabattkod som ger 10% på hela köpet om ni inte handlat på iherb förut!

Fyll bara i denna koden: TAW694 när ni checkar ut i kassan!

Tänk på att som vanligt inte beställa för mer än ca 330-335kr för att undvika tull och att det inte får väga mer än 1.8 kg! (Allt det ser ni i eran varukorg). Välj även frakt alternativet längst ner ”Global Mail by DHL” som är billigast. Just är det FRI FRAKT på ordrar över 330 kr. Woho!! 😄

Green superfood powder

Bra att ha i smoothies om man vill boosta sitt grönsaksintag eller om man har svårt att få i sig en variation av grönsaker, eller om man inte gillar grönsaker så är det bra att komplettera med ett grönt pulver som innehåller en härlig blandning av olika grönsaker och alger osv!

Hampa protein

Ett måste att ha i detta i smoothies för extra GAINZ!!! Nä men det är sjukt jäkla bra och gott mähä.

Spirulina pulver från Hawaii

Renaste spirulina pulvret på marknaden vad jag vet, superbra för hår, syn, muskler, leder, återhämtning, vital hälsa, rik på protein och klorofyll m.m. Dock verkar pulvret vara slut så länkar till samma märke men i kapsel form.

Vegansk D3-vitamin 

Eftersom det knappt är någon sol över huvudtaget här uppe i norr så behöver vi supplementera med D3-vitamin under vinterhalvåret då vi normalt ska få D-vitamin från just solen. (Man kan även behöva ta D3-vitamin under sommaren om man inte vistas ute i solen minst 20 minuter och är helt naken, yup that’s the rule guys, not kidding haha).

B12 Spray 

Något att komma ihåg att ta om du äter en vegansk kost då B12 inte finns naturligt idag på samma sätt som förr i tiden eftersom våran jord är så förstörd och exploiaterad (B12 vitamin som finns naturligt i jorden) och om det finns B12 så sköljer vi oftast bort jorden HELT idag då de flesta av oss köper färdig sköljda morötter, grönsaker och potatisar i affären. Om du däremot odlar egna och inte är så noga med lite jord här och där så får du med största sannolik i dig lite B12, men det bästa är att supplementera med ett B12 spray ändå tycker jag. Man bara sprayar under tungan en gång per dag eller 1 gång varannan dag. 🙂

Matsmältnings tabletter 

Dessa brukar jag ta om jag ska äta en lite tyngre måltid med mycket bönor och baljväxter,  då jag har lite svårt att smälta vissa baljväxter. Eller om jag äter mycket bröd eller gluten vilket jag sällan gör, men om jag vill göra det så brukar jag ta två matsmältningsenzymer till maten (om jag kommer ihåg haha) som hjälper till att smälta maten bättre så jag inte blir uppsvälld etc. 🙂

Ofiltrerad Melass Sirap 

Melass sirap brukar jag ta 1 msk på morgonen efter jag druckit min standard liter av varmt citron/ingefära vatten. Ofiltrerad melass är rikt på magnesium, mangan, kalium, järn, B6 vitamin och selen. Perfekt sötningsmedel tex ringla över gröt, pannkakor. Lite speciell smak som inte alla diggar, men jag gillar det!! Om man inte gillar det så kan man skölja ner det med lite vatten juice eller smoothie.

Algae Omega 3 

Dessa tar jag inte regelbundet för brukar försöka få i mig Omega-3 naturligt genom kosten och äta råvaror som är rika på Omega-3 som chia frön, valnötter och krossat linfrö.

Visste ni att man inte behöver lika mycket Omega-3 fettsyror om man inte konsumerar animaliska produkter och raffinerade oljor? Detta beror på att dem är rika på Omega-6 fettsyror, vilket då gör att man får ett större intag på Omega-6 än Omega-3, vilket i sin tur leder till en större risk för inflammationer och sjukdomar i kroppen då Omega-6 är inflammations ökande. Men om man däremot äter en mestadels plant-baserad vegansk kost så behöver man inte balansera ut fettsyrorna med omega-3 tillskott lika mycket. Hur awesome?? 😀

Detta inlägg är ett samarbete och innehåller adlinks!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply