SUNDAY FUNDAY HIKE

 

Hej alla fina! Igår var jag ute på vandring med min kära vän Bea och några andra vänner. Vi gick en rejäl runda på 15 km på en suuuuuperfin vandringsled som hette Holleden och ligger strax utanför Alingsås. Rundan tog liiiite längre tid än vi hade tänkt oss haha. Jag tänkte typ 3h men nej den tog hela 6h haha. Vet inte vad vi gjorde egentligen??? Oklart haha. Men det var väldigt kuperat och vi njöt verkligen av turen så vi gick inte så fort utan tog lite fika pauser med granola bars, bollar, mat, te och kaffe. Kändes som jag hade gått 4 mil efter att kommit i mål med skoskav och kramp i vaden och allt haha. #klen. Men om ni är i närheten kan jag verkligen rekommendera denna vandringsled, sjukt mysigt och bra skyltat med pilar hur man ska gå osv. 🙂

Man kunde verkligen inte tro att det var november igår i skogen, sjukt fin höst dag! Löv IT. <3

Trötta ben och skoskav i hälen efter 4h vandring… 2h kvar bara weeei 🙂 Lets do this!!

Så här glad blev jag när jag hittade röd mossa i skogen, alla blir vi glada för olika saker haha.

Important to stay hydrated people!!

Man kan ju inte gå en Hike utan att ta en selfie right??? 😛

Hade gjort dessa Granola bars (som innehåller både havregryn, jordnötssmör och lönnsirap- hur yum???) som jag hade med mig på vandringen och jag kan säga att dem BEHÖVDES verkligen. Åt tre stycken sånna här till lunch då jag inte hade med mig någon mat eftersom jag trodde att vi inte skulle vara ute så länge haha. Men dem gav mig perfekt energi under hela vandringen med både protein, kolhydrater och bra fetter. Receptet kommer från Maddie Lymburner och ni kan hitta receptet här på hennes youtube kanalBomb.com skulle jag säga att dessa granola bars är! De är nyttiga, asgoda och superenkla att göra! Man behöver inte ens baka dem i ugnen.

Två glada tjejer efter gårdagens vandring haha. Remember to always smile!!! 😀

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply