Green Juice = Life

Hej alla fina! <3 Har vart i Stockholm idag igen och tagit lite nya bilder hos agenturen så då passade jag på att köpa den här supergoda juicen hos Cleansing Days på Sturegatan 20 och jag fick även med mig en liten Raw vegan cheesecake hehe. Har inte smakat på den ännu men den skulle tydligen vara ”to die for” så då var man ju bara tvungen att köpa!! Hallå liksom haha?! Tänkte äta upp den när jag kommit hem, SOM jag längtar!!! Eeeeek. Ni måste gå dit om ni inte vart där, dem hade massor av juicer, sallader, nyttiga snacks och schyssta raw food desserter, PLUS att dem som jobbar där verkade vara väldigt genuint supertrevliga och man märker verkligen att dem brinner för det dem gör. (Obs inte sponsrat inlägg haha.. I wish though lol!!)

Hur som så kom jag upp rätt tidigt till Stockholm, runt halv ett och eftersom det var löjligt härligt höstväder så var jag astaggad på en långpromenad innan jag skulle dra till agenturen. Bestämde mig för att gå Södermalm runt, men så började det ÖSREGNA när jag var vid Nytorget typ, alltså det bara vräkte ner!! Typiskt eller vad????? Och eftersom jag inte hade något paraply heller så bestämde jag mig för att göra det bästa i situationen och det var att köpa en kaffe på ilcoffee (tror jag det hette) hehe och sen gick jag in i en asmysig skivbutik som låg precis jämte. Hittade några vinylskivor som jag ville ha, men så kom jag på att jag inte har någon vinyl spelare (ehhh smart Emma) så köpte inga haha. Det jag kunde konstatera efter det besöket var att jag VILL verkligen ha en vinylspelare!! Jag menar HUR najs och mysigt verkar det inte vara att spela sin musik på en sån istället för i datorn? Goals skulle jag säga.

Efter ett tag avtog regnet så då begav jag mig vidare på min lilla hike hehe och drog mig mot city och gick runt där en stund (typ 3.5h) haha. Cardio fick jag in i dag iaf det är en sak som är sann!

Hittade mitt drömhus idag. På Östermalm. Säkert jättebilligt också! Eheheh.. Ska bara bli mångmiljonär först. Puss hej! <3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply