13 km powerwalk

Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

Hej på er! Kom precis hem från dagens lilla powerwalk på 13 km wohooo, vilket tog ca 2h. Phewww. Så jävla kallt var det alltså… höll typ på att avlida i början haha, men sen fick man ju upp värmen och då var det nästan för varmt ;P Under tiden jag powerwalkade så lyssnade jag på min favvo pod at the moment vilket är Wahlgren & Wistam (Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam) – löööööv it. Man garvar seriöst rakt ut när man lyssnar på dem så roliga är dem, idag tex så mötte jag  en kille som var ute med sin hund och precis när han passerar så börjar jag ASGARVA åt något som dem pratade om i podden och jag skojar inte hur han glodde på mig haha. Sjukt pinsamt men vem bryr sig haha… Dem är verkligen sååå himla roliga och jag älskar verkligen att man blir på sådär härligt bra positivt humör efter man lyssnat på deras pod. Dagens tips helt enkelt! Nä nu ska jag göra mig något att käka, tror jag ska göra någon grönkålssallad med rivna morötter och avokado. 🙂 Mums. Hoppas ni mår bra!! <3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply