THOUGHTS

Sista tävlingen för säsongen

unnamed-2

unnamed-1

Jaha då var det sommaruppehåll från simningen i 4 veckor. Känns ärligt talat sådär, hade lika gärna kunnat fortsätta träna på känner jag för jag är såååå pepp på att bli en bättre simmare. Jag vill verkligen kvala in till SM i år och ska gör allt i min makt för att lyckas. Så därför kommer jag nog ta en veckas ledigt för att sedan börja träna igen, kanske inte så mycket simning utan kommer fokusera på att bygga upp mig från grunden i gymmet. Kommer bli sjukt kul! Ska också springa en del tänker jag, lite kondis skadar ju inte liksom!

 

I helgen avslutades tävlingssäsongen i Norrköping för min del på NUSS. Har alltid älskat den tävlingen och jag lyckades slå säsongs bästa på samtliga lopp jag ställde upp i med flera sekunder + en tredje plats på 100 ryggsim vilket var kul! Inga kanontider men bästa jag simmat sedan jag började köra för fullt nu i slutet av April (9 år sedan jag slutade simma) så får ända var sjukt nöjd!! 😀 Plus att jag fick hänga med Joline hela helgen, och Görgen såklart (maskoten), kan det bli bättre liksom?! Don’t think sooooooo 😉

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply