Spa Dag på Skönhetshörnet

IMG_0936.JPG

IMG_0938.JPG

IMG_0937.JPGIMG_0940.JPG

Igår var jag i Mölnlycke hos Therese Ekblad på Skönhetshörnet som ligger mittemot Lindex i Mölnlycke centrum. Therese och jag känner varandra sedan länge genom CrossFit Västkusten och nu har hon slutat sitt tidigare jobb och öppnat eget och hyr en lokal hos Hello Gorgeous, så jäkla grymt att hon vågar följa sitt hjärta och det hon brinner för!! GIRLPOWER!

Först så noprade och färgade Therese mina ögonbryn eftersom jag har så sjukt ljusa ögonbryn att dem är så ljusa att de knappt syns lol och sedan gjorde hon en Classic Ansiktsbehandling med AHA-syra på mig, som är en ansiktsbehandling där det ingår rengöring, hudanalys, AHA-peeling med citronsyra, portömning, massage och en ögonmask. I mitt fall lade vi en guldmask för en ”askunge effekt”.

Detta var såååå avslappnande verkligen. Skojar inte hur REN och LEN min hud var efter den behandlingen!!! Den kändes som silkespapper haha och det gör den fortfarande nu dagen efteråt. Så kan verkligen rekommendera det.

Kände att jag behövde en liten avkoppling eftersom jag har känt mig så sjukt stressad senaste tiden så jag unnade mig lite vardagslyx. Sånt borde man verkligen göra oftare! Precis som man ibland unnar sig lite glass eller choklad så borde man unna sig saker så som en spahelg, massage, ansiktsbehandling eller manikyr lite oftare. Så man även känner sig lite fin och fräsch emellanåt. Jag ska absolut börja göra det!

Om man vill boka sig hos Therese så kan man gå in här: https://www.bokadirekt.se/places/hello-gorgeous-11330 och välj ”Therese Ekblad” till höger så kommer man in på hennes bokningssida. Ifall man uppger emmastawas” vid bokning av valfri ansiktsbehandling under Maj/Juni så får man 15% rabatt! 😀 Så in och boka!! Perfekt om man vill göra sig fin inför ett bröllop, bal eller något annat speciellt event, eller om man bara villa unna sig själv något härligt! Eller varför inte ge bort i presentkort till någon som fyller år?

IMG_0936.JPG

Detta är ett samarbete mellan mig och Skönhetshörnet. 

No Comments

Leave a Reply